Θανάσης Λιούτας: Πληρώθηκαν 772 κτηνοτρόφοι για τις σπάνιες φυλές αγροτικών ζώων

Το ύψος της πίστωσης άγγιξε το ποσό των 4,6 εκατομμυρίων ευρώ.

772 κτηνοτρόφοι μας – για τη δράση «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» – πληρώθηκαν, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας. Το ποσό της πληρωμής έφτασε συγκεκριμένα το ποσό των 4.619.061,5 ευρώ.

Βάσει της ενημέρωσης του Υπουργείου: «Αναλυτικά η πληρωμή αφορά 514 δικαιούχους της 1ης Πρόσκλησης με ποσό ύψους 3.502.802,3 ευρώ και 258 δικαιούχους  της 2ης πρόσκλησης  με ποσό ύψους 1.116.259,2 ευρώ».

Με επιμονή και εργατικότητα, μια προς μια όλες οι εκκρεμότητες επιλύονται και τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών μας έχουν αίσια κατάληξη, τονίζει ο κ. Λιούτας, ο οποίος αξίζει να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Υπουργό και με όλα τα αρμόδια στελέχη για την ενίσχυση και των δενδροκαλλιεργητών μας (ροδάκινα, αχλάδια κτλ), λόγω των συνεπειών που προκλήθηκαν από τον Πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Επιπρόσθετα σε επαφή βρίσκεται ο Τρικαλινός Βουλευτής με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και για την ικανοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων που έχουν μείνει σχετικά με τους κτηνοτρόφους μας για τις ενισχύσεις για τις ζωοτροφές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *