Με τη δική σας συμμετοχή και υποστήριξη φτάσαμε τους 50.000 Followers και συνεχίζουμε!!

Thank you 50000 followers design template social network number anniversary. Social users golden number friends thousand celebration.

Η σελίδα μας στο Facebook αριθμεί πλέον πάνω από 50.000 ακολούθους ενώ το τελευταίο 28ημερο σημείωσε ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ… προσέλκυσε 10.000.000 κόσμου!!!

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» δυναμώνει μέρα με την ημέρα, χρόνο με το χρόνο και γίνεται πιο ισχυρή χάρη στην βοήθεια και την υποστήριξη των φίλων και των αναγνωστών της. Ήδη τη σελίδα μας στο Facebook το τελευταίο 28ημερο σημείωσε ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ… προσέλκυσε 10.000.000 κόσμου!!!, ναι κι όμως είναι αληθινό από τα στατιστικά στοιχεία (ΦΩΤΟ), από διάφορες χώρες του εξωτερικού, κυρίως από χώρες όπου υπάρχει ομογένεια, προσθέτοντας επιπλέον 8.000 νέα μέλη..

Η μεγάλη αυτή επιτυχία μας γεμίζει δύναμη αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη. Ευθύνη για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα για την συλλογή της είδησης για τη δική σας ενημέρωση.

Για καθημερινά ρεπορτάζ που φέρουν την υπογραφή μας με επιτόπιες επισκέψεις πάντα στο χώρο που διαδραματίζονται τα γεγονότα με φωτογραφίες και βίντεο. Από βάθος καρδιάς σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη υποστήριξη. Δηλώνουμε και δεσμεύομαστε πως συνεχίσουμε μέχρι να στερέψει το μελάνι της πένας μας να σας πληροφορούμε για ότι γίνεται στη περιοχή μας. Έγκυρα, έγκαιρα, κοντά και πρώτα στον συμπολίτη και πάντα βασιζόμενοι στην αλήθεια.

Σας ευχαριστούμε, η διαχείριση και η Συντακτική Ομάδα.

https://www.facebook.com/KriniLive.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *