Με 9 νέους γιατρούς θα στελεχωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Ειδικότερα, για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων προκηρύσσονται 9 θέσεις γιατρών που θα στελεχώσουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ώστε να λειτουργήσει αυτόνομα, καθώς και άλλες 2 θέσεις (πνευμονολόγου-φυματιολόγου και παθολόγου ή παιδιάτρου).

Με 9 μόνιμους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων θα στελεχωθεί τους αμέσως επόμενους μήνες το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη, υπεγράφη η έγκριση για την προκήρυξη από τα νοσοκομεία, συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ. Από τις προαναφερόμενες θέσεις ένας αριθμός αντιστοιχεί για νοσοκομεία και κέντρα υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου και των Τρικάλων.

Ειδικότερα, για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων προκηρύσσονται 9 θέσεις γιατρών που θα στελεχώσουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ώστε να λειτουργήσει αυτόνομα, καθώς και άλλες 2 θέσεις (πνευμονολόγου-φυματιολόγου και παθολόγου ή παιδιάτρου).

Οι συγκεκριμένες θέσεις θα έρθουν να καλύψουν κενά σε ιατρικό προσωπικό και χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σημαντικές για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών του τοπικού νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει να τρέχει από τις 10 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Απριλίου, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: esydoctors.moh.gov.gr

Η κατανομή των θέσεων αναλυτικά, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει ως εξής:

  • 1 θέση Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας με βαθμό διευθυντή με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική και εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.
  • 1 θέση Γενικής Ιατρικής με βαθμό επιμελητή Α με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

 

  • 1 θέση Παθολογίας με βαθμό επιμελητή Α με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

 

  • 1 θέση Αναισθησιολογίας με βαθμό επιμελητή Β με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

 

  • 1 θέση Καρδιολογίας με βαθμό επιμελητή Β με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

 

  • 1 θέση Χειρουργικής με βαθμό επιμελητή Β με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

 

  • 1 θέση Ορθοπεδικής με βαθμό επιμελητή Β με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το ΤΕΠ).

 

  • 1 θέση Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας με βαθμό επιμελητή Β.

 

  • 1 θέση Παθολογίας ή Παιδιατρικής με εξειδίκευση στην Λοιμωξιολογία.