Βάσω Τσάτσου: «Όλοι μαζί ας αγωνιστούμε για να επιστρέψει η αισιοδοξία στον τόπο μας» 

Το παρών για πρώτη φορά στις  αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αναμένεται να δώσει η Βασιλική Τσάτσου, με καταγωγή από το Γριζάνο. Η Βασιλική Τσάτσου, ιδιωτική υπάλληλος, έρχεται να κατέλθει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές με στόχο την εκλογή της, για προσφέρει στο τόπο της, που κατοικεί και εργάζεται.

Με θάρρος και άποψη, με επιμονή και επιμονή στο στόχο, απευθύνει ανοιχτό προσκλητήριο στήριξης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα το Μιχάλη Μπαγιώτη για την τιμητική πρόσκληση που της απηύθυνε για συμμετοχή στο συνδυασμό.

Σε μήνυμα της αναφέρει:

Φίλες και φίλοι

Σε αυτές τις εκλογές στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων τοπικών και δημοτικών Αρχών, η σκέψη όλων θα πρέπει να βρεθεί σε εκείνα τα άτομα που θεωρούνται κατάλληλα για να προσφέρουν πραγματικά στον τόπο. Στους ανθρώπους που διακρίνονται για την θέληση και το πείσμα τους, να δουν το τόπο τους να ακμάζει και να οδηγείται βήματα μπροστά. Σε αυτή την πρόκληση που έχουμε όλοι μπροστά μας, δηλώνω παρούσα, να αγωνιστώ για τον τόπο μου, να παλέψω για ένα καλύτερο μέλλον της νεολαίας, για ένα καλύτερο μέλλον του συνόλου των πολιτών αυτού του τόπου.

Μπροστά σ’ αυτό το νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας, μπροστά σε αυτό το Νέο Ξεκίνημα, χρειάζομαι και χρειαζόμαστε την δική σας υποστήριξη. Την δική σας συμπαράσταση ώστε από κοινού να βαδίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας. Μαζί λοιπόν για ένα καλύτερο Δήμο, για να επιστρέψει η ελπίδα, για να έρθει η ανάπτυξη, για να δούμε το Δήμο και τα χωριά μας, να αισιοδοξούν για ένα καλύτερο αύριο.

Σε αυτή την μάχη που δίνω στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη σας θέλω δίπλα μου. Αρωγούς και συμπαραστάτες για να κάνουμε τους στόχους μας πράξη, για να παλέψουμε μαζί ώστε να ξεπεραστούν τα οξυμένα σημερινά προβλήματα», αναφέρει η Βασιλική Τσάτσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *