ΔΕΥΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: Διακοπές υδρομέτρων σε όσους οφείλουν δύο λογαριασμούς και άνω

Από Δευτέρα θα ξεκινήσουν διακοπές υδρομέτρων σε όποιους οφείλουν από 2 λογαριασμούς και άνω από την κατανάλωση νερού

Με μικρές και μεγάλες οφειλές καταναλωτών έρχεται αντιμέτωπη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας. Χρόνιες αλλά και ταυτόχρονα πολύμηνες οφειλές που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης, η οποία δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης αποφάσισε να λάβει σκληρά μέτρα, όπως αυτό της διακοπής της υδροδότησης, σε όσους όφειλαν ποσά μέσω των ανεξόφλητων τιμολογίων, σε μια προσπάθεια να τους ευαισθητοποιήσει, προκειμένου να σπεύσουν να κλείσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες. Κάποιοι ανταποκρίθηκαν άλλοι πάλι όχι, μιας και δεν προσήλθαν έστω να προχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών τους. Κι αν κάποιοι φρόντισαν να διακανονίσουν τις οφειλές μέσω ευεργετικών μέτρων, στην πορεία δεν εμφανίστηκαν συνεπείς στην υποχρέωση.

Πλέον η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας προετοιμάζεται να λάβει εκ νέου μέτρα για να ευαισθητοποιήσει τους οφειλέτες.

Προειδοποιεί όσους χρωστούν δυο τιμολόγια ύδρευσης πως αν δεν σπεύσουν να αποπληρώσουν θα προχωρήσει σε νέες διακοπές των υδρομέτρων.

«Θα πρέπει να αντιληφθούν οι μεγαλοοφειλέτες το πρόβλημα που κυριαρχεί σήμερα στην ΔΕΥΑΦ. Όπως το μεγαλύτερο μέρος των δημοτών είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις, έτσι κι εκείνοι θα πρέπει να πράξουν κάτι ανάλογο. Δεν μπορούν κάποιοι να πληρώνουν κι άλλοι να αδιαφορούν. Εμείς από την πλευρά μας τους καλούμε να ανταποκριθούν στην συγκεκριμένη υποχρέωση της καταβολής των οφειλών από την κατανάλωση νερού, γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι ακόμη και με το κίνδυνο διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ», σημείωσε στο krinitrikalon.gr ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Ανάλογα μέτρα είχαν ληφθεί και την προηγούμενη χρονιά με αρκετές διακοπές υδρομέτρων.