Αφανείς πράξεις αγάπης για τη γενέτειρα

«Ευχαριστώ» εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας 

Παρότι εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται μόνιμα στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία, ο συντοπίτης μας Απόστολος Κριτσινιώτης δεν ξεχνά τη γενέτειρα του. Το μοντέρνο ελληνικό εστιατόριο που διαθέτει μέσω του οποίου προσφέρει καθημερινά στους Έλληνες της Γερμανίας τις τοπικές γεύσεις και τα… μυστικά της Ελληνικής «κουζίνας» αποτελεί το προσωπικό του επιχειρηματικό επίτευγμα. Επιτυχημένος στον τομέα του παρότι αυτοδημιούργητος, ο Απόστολος δηλώνει παρών έμπρακτα σε κάθε έκκληση της Εκκλησίας προσφέροντας σημαντικότατη οικονομική στήριξη που πρόσφατα διατέθηκε για τη συντήρηση και την ανακαίνιση του ενοριακού Ναού της Φαρκαδόνας.
Αποτελεί έναν από τους αφανείς «ήρωες» της Φαρκαδόνας που συνδράμουν, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητες του για την κάλυψη των αναγκών του ενοριακού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Φαρκαδόνα.
Ο φακός του Krini Live συνάντησε τον Αποστόλη και τη σύζυγό του Ρίτα στo έθιμο της υποδοχής της Εικόνας της Παναγίας της Γιάτρισσας στο κέντρο της Φαρκαδόνας. Συζητώντας μετά το πέρας της εκδήλωσης ο ίδιος μας αποκάλυψε πόσο έντονα νιώθει την ηθική υποχρέωση να προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί στην κοινωνία, ως δείγμα ευγνωμοσύνης προς το Θεό για την περιουσία που απέκτησε.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά την μεγάλη χορηγία και την  οκονομική στήριξη που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα δεν είχε κοινοποιηθεί δημοσίως. Η δημοσίευση αυτή αποτελεί το πρώτο και ίσως τελευταίο «ευχαριστώ» εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας, καθώς ο ίδιος επιδιώκει να μην κοινοποιεί την οικονομική βοήθεια που προσφέρει.