Παράδοση παραλαβή της ΣΜΥ με νέο διοικητή τον Ταξίαρχο Ιωάννη Κορέλη

Παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, τοπικών και πολιτικών φορέων του νομού διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.

Ο υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς παρέδωσε τα ηνία της Σχολής στον Ταξίαρχο Ιωάννη Κορέλη σε μια τελετή άξια της ιστορίας της ΣΜΥ.

Ο Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, υπηρετούσε Διοικητής στην 32η Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο. Πλέον από την Πέμπτη ανέλαβε και επίσημα τα ηνία της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων. Αποτελεί έναν ιδιαίτερα μάχιμος αξιωματικός, που σίγουρα η παρουσία του θα δώσει ώθηση στην εκπαίδευση των σπουδαστών της ΣΜΥ.

Άλλωστε παίρνει την σκυτάλη από τον κ. Τυλιγαδά που η παρουσία του στα Τρίκαλα ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη.

Ο νεοπροαχθέντας Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς τοποθετήθηκε νέος Διοικητής της Ιης ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ» στη Βέροια.

Στην Τελετή παρέστησαν ο Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, η βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *