Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας ευχαριστεί τον Αυστριακό Erwin Schrümpf και την οργάνωση “Ελληνική Βοήθεια”

Είναι ο φύλακας-άγγελος των Ελλήνων από το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης. Ο Αυστριακός Erwin Schrümpf, ιδιοκτήτης μιας εταιρείας υπολογιστών, από το φθινόπωρο του 2012 έχει αφοσιωθεί στο να προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα. Έχει οργανώσει αμέτρητες αποστολές στην χώρα μας για να μεταφέρει ιατρικό, φαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, και ό,τι άλλο μπορεί ν’ ανακουφίσει τους δοκιμαζόμενους Έλληνες. 

Την περασμένη Τρίτη βρέθηκε ύστερη από πρόσκληση του Αντιδημάρχου κ. Νικόλαου Βιβή στην πλημμυροπαθούσα Φαρκαδόνα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας όπου παρέδωσε ιατροφαρμακευτικό υλικό και έναν σύγχρονο απινιδωτή.

Ο φιλέλληνας Αυστριακός Έργουιν Στριούμφ είναι ιδρυτής της οργάνωσης “Ελληνική Βοήθεια”. Πρόκειται για μια ιδιωτική οργάνωση ανθρωπιστικής βοήθειας που από τα τέλη του 2012 έχει οργανώσει εκατοντάδες  αποστολές, μεταφέροντας εκατοντάδες τόνους βοήθειας που μοιράσθηκαν  σε πολλές ιατρικές – κοινωνικές υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα της οργάνωσης είναι www.griechenlandhilfe.at.

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Έργουιν Στριούμφ και την οργάνωση “Ελληνική Βοήθεια” για την προσφορά του ιατροφαρμακευτικού υλικού και του απινιδωτή εκφράζει η διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας. Τέτοιες ενέργειες είναι άξιες θαυμασμού και παραδειγματισμού.