Με έντονη φιλανθρωπική πινελιά η βασιλόπιτα του Συλλόγου Γυναικών της Φαρκαδόνας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τις παλιές καλές εποχές ήρθε να θυμηθεί το βράδυ του Σαββάτου ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, διοργανώνοντας την πρώτη εκδήλωση μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, επανήλθε για να διοργανώσει την πρώτη εκδήλωση του χρόνου, της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο Ποσειδώνιο της Φαρκαδόνας, παρουσία πλήθους κόσμου, που θέλησαν να ανταλάξουν ευχές και να στηρίξουν το Σύλλογο να ορθοποδήσει σε μια άκρως ευχάριστη και γεμάτη κέφι ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με την “Krini Live” η εκδήλωση πέραν του ψυχαγωγικού κομματιού και της διασκέδασης, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπως φυσικά οι περισσότερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Τα έσοδα της λαχειοφόρου που διεξήχθη στην διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για να φτιαχτεί το Σπίτι του Συλλόγου που υπέστη μεγάλες ζημιές από την μεγάλη πλημμύρα του περασμένου Σεπτέμβρη.

Τις ευχές προς όλο το κόσμο και τα μέλη του Συλλόγου απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σοφία Γκαγκά, η οποία ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία για όλο το κόσμο.

Η πρόεδρος δεν παρέλειψε να σταθεί σε όσους βοήθησαν κατά τη διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων, στον πατέρα Αθανάσιο Κούτσια καθώς και στους ερασιτέχνες ψαράδες της περιοχής μας που έσωσαν τους συνανθρώπους μας από βέβαιο θάνατο. Ωστόσο εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα η νέα χρονιά να πάρει όλα τα άσχημα της τελευταίας χρονιάς και να φέρει γρήγορα χαμόγελα, αισιοδοξία, ελπίδα στους κατοίκους της περιοχής μας.

Τη σκυτάλη έλαβαν χορευτικά τμήματα του Συλλόγου τα οποία υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων τους Βασίλη Γαλάνη και Ρούλας Πελεκάνη, παρουσίασαν τοπικούς χορούς ενώ το γλέντι συνεχίστηκε για όλους τους παραβρισκόμενους μέχρι αργά το βράδυ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη της 9μελούς ορχήστρας προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση στηρίζοντας το Σύλλογο να ορθοποδήσει και να επανέλθει δρυμύτερος στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Ευχαριστούμε θερμά την Βέρα Γαλατσίδη, τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Γιάννη για τις όμορφες φωτογραφίες και τα Βίντεο που μας κοινοποίησαν.