Πλημμύρισε με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία το πνευματικό κέντρο του Πετρωτού

Εξίσου επιτυχημένη των δύο που προηγήθηκαν ήταν η εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πνευματικό κέντρο Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και σημείωσε απόλυτη επιτυχία. Και πως άλλωστε, όταν σ’ αυτή πρωταγωνίστησαν τα παιδιά, οι μαθητές του 3/θεσιου Δ.Σ. Πετρωτού.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε με τη συμβολή της χοροδιδασκάλου κα Γιάννας Αλεξίου θεατρικά σκετς, αφιερωμένα στη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς επίσης και επίκαιρα γιορτινά τραγούδια και ποιήματα.

Τα παιδιά έδωσαν στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Πετρωτού ένα ξεχωριστό, γιορτινό τόνο, πλημμυρίζοντας με ελπίδα, αγάπη και αισιοδοξία τους μεγάλους που έσπευσαν να τους απολαύσουν.

Λίγο αργότερα κατέφθασαν στην αίθουσα  δυο Άη Βασίληδες, μοιράζοντας σε όλα τα παιδιά δωράκια και γλυκίσματα.

Στη αναγκαιότητα τα παιδιά να γνωρίζουν την Θρησκευτική Παράδοση από μικρή ηλικία, γεγονός στο οποίο πρέπει να συμβάλουν γονείς και εκπαιδευτικοί, στάθηκε ο εφημέριος του Πετρωτού. Εξήρε το έργο όσων συνέβαλλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, παροτρύνοντας να προχωρήσουν σε ανάλογες διοργανώσεις, σε άλλες μεγάλες εορταστικές περιόδους.

Τις ευχαριστίες σ’ όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απηύθυναν η πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Δεσμεύτηκαν για παρόμοιες εκδηλώσεις μελλοντικά που θα βοηθήσουν τα παιδιά τόσο στο γνωστικό κομμάτι, όσο και το παιδαγωγικό.