Μια ζεστή και μεγάλη αγκαλιά χάρισαν τα νήπια της Φαρκαδόνας στις μανούλες τους

Όλες τις προηγούμενες ημέρες κρατούσαν με τις δασκάλες τους ένα μεγάλο μυστικό. Προετοιμαζόταν ολημερίς στο σχολείο τους, για ένα μοναδικό πρόγραμμα προς τιμή των μαμάδων τους. Φυσικά το μυστικό κρατήθηκε έως και χθες που οι μανούλες τους δέχτηκαν τις προσκλήσεις για να προσέλθουν στο νηπιαγωγείο της Φαρκαδόνας.

Και η έκπληξη που επεφύλασσαν τα νήπια του νηπιαγωγείου στις μανούλες ήταν τόσο μεγάλη που πραγματικά σκόρπισε απεριόριστη χαρά.

Τα νήπια με την εποπτεία και καθοδήγηση των δασκάλων τους, αποφάσισαν και με αφορμή την γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 14 Μαΐου, να διοργανώσουν μια όμορφη γιορτούλα στο σχολείο τους. Υποδέχτηκαν τις μανούλες τους με τραγούδια και ποιήματα, ενώ είχαν και μια μεγάλη έκπληξη. Μέσα σε μπαλόνια είχαν τα δικά τους γράμματα με αποδέκτες τις μητέρες τους, πληροφορώντας γιατί τις αγαπούν αλλά και ποια πράγματα τα…ενοχλούν.

Οι απαντήσεις τους σκόρπισαν συγκίνηση αφενός, αλλά και χαμόγελα στις μητέρες τους, μιας και τα περισσότερα σε όλα εκείνα που τα ενοχλούν είναι ότι εκείνες δεν τους επιτρέπουν απεριόριστο παιχνίδι με τους φίλους τους στις παιδικές χαρές, στις αυλές και στο πάρκο.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια ζεστή και μεγάλη αγκαλιά στις μανούλες τους, με την δέσμευση ότι θα υπακούν και δεν θα τις στεναχωρούν!

Οι Νηπιαγωγοί ευχαριστούν θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και τη σχολική επιτροπή του Δήμου για την οικονομική υποστήριξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *