Μια νύχτα γεμάτη θαύματα για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Ταξιαρχών  

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε το σχολείο μας την Πέμπτη 21/12/2023 το απόγευμα.  Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, οι μαθητές της Πρώτης και της Δευτέρας τάξης με τις δασκάλες τους κ. Ειρήνη Χλωρού και κ. Μαρία Κακκάβα, μας ταξίδεψαν σε “Μια νύχτα γεμάτη θαύματα” και καταχειροκροτήθηκαν για την άψογη παρουσία τους πάνω στη σκηνή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσα πολλά και σπουδαία μπορούν να καταφέρουν  τα παιδιά όταν τα καθοδηγεί το μεράκι και  ο ζήλος των εκπαιδευτικών, καθώς και το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ όλων που διαπνέει το σχολείο μας.  Στη χορωδία της εκδήλωσης, υπό τη διεύθυνση του μουσικού μας κ. Κώστα Τζέλη, συμμετείχαν και οι μαθητές της Τρίτης και Τετάρτης τάξης.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στις εκπαιδευτικούς που είχαν την ευθύνη της εκδήλωσης κ. Μαρία Κακκάβα και Ειρήνη Χλωρού, όπως και στον μουσικό μας κ. Τζέλη Κωνσταντίνο και στη θεατρολόγο μας κ. Φωτεινή Φορίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γεωργολόπουλος Γιάννης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταξιαρχών κ. Νίκου Αχιλλέας, καθώς και οι νεοεκλεγέντες πρόεδροι των τοπικών Συμβουλίων Φανερωμένης κ. Κλιάφας Παναγιώτης, Πετροπόρου κ. Μπαρέκας Κώστας και πλήθος γονέων και φίλων του σχολείου μας.  Ιδιαίτερη χαρά και τιμή ήταν για  μας και η παρουσία της Διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας,κ. Ελένης Τζαβέλα, η οποία επί σειρά ετών διετέλεσε διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών.

Σύσσωμο παρευρέθηκε και το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. Ταξιαρχών, ο οποίος σε μια άψογη συνεργασία με το σχολείο, ανέλαβε ένα τμήμα της εκδήλωσης, τη δημιουργία ενός πλούσιου μπουφέ.  Επιπλέον, έκπληξη και χαρά αποτέλεσε για τους μαθητές η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την παρουσία του ¨Αϊ-Βασίλη¨που πρόσφερε δώρα στους μαθητές του σχολείου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου εύχεται ολόψυχα σε όλους

Καλά Χριστούγεννα, ευλογημένο και ευτυχισμένο το 2024!