ΦΩΤΟ ZOOM – ΒΑΪΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ: Για τις δικές σας στιγμές που θα ξεχωρίσουν

Το κατάστημα ΦΩΤΟ ZOOM – ΒΑΪΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοκάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για να θυμόμαστε τα ευχάριστα γεγονότα που σημάδεψαν τις ζωή σας.

Για τις δικές σας προσωπικές στιγμές…για τις στιγμές που κανείς δεν θα ήθελε να ξεχαστούν αλλά να παραμείνουν για πάντα, θυμίζοντας ένα ευχάριστο γεγονός της ζωής μας…για τις στιγμές που δεν θα θέλαμε να ξεθωριάσουν…έρχεται να μας βοηθήσει ένας έμπειρος επαγγελματίας της περιοχή μας.

Ο κ. Γκαγκάς δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοκάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων, γάμων, βαπτίσεων, αρραβώνων κ.α.

Με ένα σύγχρονο εξοπλισμό και με την εμπειρία που του ιδίου και συνεργατών του, προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα, τα οποία συναρπάζουν καταγράφοντας τις εκδηλώσεις με μοναδικό τρόπο. Με ιδέες και στυλ που ξεχωρίζουν έρχεται να δώσει μια νέα αισθητική στο τομέα της φωτογράφησης και βιντεοκάλυψης σε προσιτές και ασυναγώνιστες τιμές.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα ΦΩΤΟ ZOOM – ΒΑΪΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ στη Φαρκαδόνα ή στο τηλέφωνο 6944411317

1 σχόλια

  1. Στηρίζουμε τοπική αγορά όπως ΦΩΤΟ ΖΟΥΜ

Comments are closed.