Θανάσης Τέλλιος: Πάντα δίπλα μας από παλιά πολύ περισσότερο τώρα


Αναμφίβολα από την πρώτη στιγμή που η περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε στο επίκεντρο των καταστροφών που επέφερε η θεομηνία και κατ΄  επέκταση οι πλημμύρες, ο Φαρκαδόνιος μηχανολόγος μηχανικός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή. Νυχθημερόν βρέθηκε κοντά στους πληγέντες συνδημότες του, παρέχοντας κάθε δυνατή στήριξη και βοήθεια, για τους ανθρώπους που έχασαν σπίτια και περιουσίες, και βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη, χωρίς σπίτι, χωρίς δουλειά, μιας και οι επιχειρήσεις τους βυθίστηκαν στα νερά και την λάσπη.

Ο ίδιος τις τελευταίες 20 περίπου ημέρες κατανοεί μαζί με τους χιλιάδες συνδημότες του αλλά και τους κατοίκους της πλειονότητας του νομού, ότι οι ώρες και οι μέρες που βιώνουμε όλοι, ως περιοχή Φαρκαδόνας, ως νομός, ως Θεσσαλία, είναι δύσκολες, οι ανάγκες τεράστιες  και οι πληγές που πρέπει να επουλώσουμε πολλές…

«Οφείλουμε να σχεδιάσουμε έναν καλύτερο τόπο, να φτιάξουμε ένα πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον με υποδομές που θα αντέχουν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Αυτή η γενιά, η γενιά μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον απ’ αυτό που ζούμε τώρα. Με πίστη στις δυνάμεις μας, με αισιοδοξία, με πολύ δουλειά και προσπάθεια θα χτίσουμε ότι χάθηκε πιο ισχυρό πιο δυνατό πιο ανθεκτικό…», αναφέρει ο ίδιος.

Όντας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για το νομό Τρικάλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής, εξηγεί ότι στις 8 του Οκτώβρη καλούμαστε να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα αγωνιστούν και θα εκπροσωπήσουν το Νομό μας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Και η περιοχή της Φαρκαδόνας, αξίζει της εκπροσώπησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενός νέου ανθρώπου, που έδειξε δείγματα γραφής όλο αυτό το διάστημα.

Με σεμνότητα και ταπεινότητα, δίπλα σε κάθε πολίτη του Δήμου μας που επλήγη από τις καταστροφικές πλημμύρες. Δίπλα σε κάθε πολίτη, που ήθελε να μεταφέρει τόσο αιτήματα, όσο και τα παράπονα του, για κάτι καλύτερο για την περιοχή και το νομό μας.

Ας σκεφτούμε λοιπόν την προσφορά αυτού του νέου ανθρώπου κι ας στηρίξουμε ένα δικό μας άνθρωπο που βρίσκεται κοντά μας και θα μας ακούει.