Πανέτοιμος ο Δήμος Φαρκαδόνας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Πανέτοιμοι βρίσκονται ο Δήμος Φαρκαδόνας και γενικότερα η αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων ενδεχομένως προκύψουν με την κακοκαιρία.

Χθες το πρωί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε ανάλογα θέματα κ. Γιάννης Αναγνώστου καθόρισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το ζήτημα μετά και το σχέδιο που εκπόνησαν το προηγούμενο διάστημα. Ήρθαν σε επαφή με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έτσι ώστε να λυθούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

Τόσο ο αντιδήμαρχος, όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος αναφερόμενοι στην επικείμενη κακοκαιρία έκαναν γνωστό πως ο μηχανισμός του Δήμου Φαρκαδόνας είναι σε πλήρη ετοιμότητα να αντιμετωπίσει την περίπτωση χιονόπτωσης. Ζήτησαν από τους δημότες τη συνεργασία τους, ώστε τα προβλήματα να είναι τα λιγότερα δυνατά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για ασθενείς χιονοπτώσεις αύριο Πέμπτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε όλο το φάσμα της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας, γεγονός που ενεργοποιεί όλες της συναρμόδιες Υπηρεσίες.