Η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα εργατικά σωματεία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, τα συνδικάτα της Υγείας – νοσοκομείων Σωτηρίας και Ευαγγελισμού, το 1ο Λύκειο Δραπετσώνας, για την νέα αποστολή αλληλεγγύης, που το Σάββατο 2 Δεκέμβρη μέσω των εργατικών σωματείων και συλλόγων του νομού Τρικάλων μας παραδόθηκε.

Την επόμενη μέρα πληγέντες συντοπίτες βοήθησαν στην προετοιμασία ίσων δεμάτων, τα οποία δίκαια μοιράστηκαν σε πλημμυροπαθείς της Φαρκαδόνας που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα της Επιτροπής.
Από το υστέρημά τους μας έστειλαν, τρόφιμα μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, καθαριστικά, μέσα ατομικής προστασίας, όταν το κράτος και οι δομές του βρίσκονται απένταντί μας, δίνοντας μόνον υποσχέσεις και καμία πραγματική στήριξη, μετατρέποντας την κάλυψη των αναγκών μας ατομική ευθύνη.

Τα εργατικά σωματεία, οι απλοί άνθρωποι βρίσκονται δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα στηρίζοντας και τις διεκδικήσεις μας για αποζημιώσεις για το σύνολο των ζημιών χωρίς προϋποθέσεις, στέγαση, αποκατάσταση υποδομών, υλοποίηση έργων που θα θωρακίσουν τη περιοχή μας και ολόκληρης της Θεσσαλίας. Έμπρακτα δείχνουν ότι στην ανάγκη στήριγμα και δύναμη ο λαός μόνον τον λαό έχει.
Ο Αγώνας συνεχίζεται…