Εθελοντές κάτοικοι της Φαρκαδόνας καθάρισαν το κτήριο του Κέντρου Κοινότητας και ζήτησαν την άμεση επιστροφή στην έδρα του Δήμου

Θετικά ανταποκρίθηκαν εθελοντές στο κάλεσμα ομάδας κατοίκων της Φαρκαδόνας για τον καθαρισμό του Κέντρου Κοινότητας που στεγαζόταν στο χώρο του πρώην νηπιαγωγείου. Εθελοντές κάθε ηλικίας μετέβησαν στο κτήριο που στεγαζόταν προ διμήνου και πριν τις καταστροφικές πλημμύρες το Κέντρο Κοινότητας να το καθαρίσουν προκειμένου ο χώρος να είναι λειτουργικός και να φιλοξενήσει εκ νέου τη Δομή.

Όπως είναι γνωστό το Κέντρο Κοινότητας το τελευταίο διάστημα αποφασίστηκε να μεταφερθεί προσωρινά στην Οιχαλία, με αρκετούς κατοίκους ανάμεςά τους και πολλοί πλημμυροπαθείς να απαιτούν την επιστροφή του στην έδρα του Δήμου προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους.

Οι εθελοντές σύμφωνα με την Επιτροπή πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον καθαρισμό του κτιρίου, το οποίο δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από τα νερά που κατέκλυσαν και κάλυψαν ένα σημαντικό μέρος του.

«Παίρνουμε τη ζωή και την τύχη του Δήμου στα χέρια μας», ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε και μεταφέρθηκε από τους πολίτες που συμμετείχαν στην εθελοντική δράση καθαρισμού, ζητώντας την άμεση επιστροφή στην Φαρκαδόνα του Κέντρου Κοινότητας.

Δείτε Φωτογραφίες που μα κοινοποίησε η επιτροπή πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας: