Δεν υπάρχει μέρα που να μην δεχτούμε παράπονα πολιτών για τα αδέσποτα στο Δήμο Φαρκαδόνας

Δεν υπάρχει μέρα που να μην δεχτούμε παράπονα συμπολίτη για την έντονη παρουσία των αδέσποτων σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας. Μετά το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης στην Φαρκαδόνας με θύμα μια νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε από την επίθεση αδέσποτων στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας μετά από δάγκωμα, ένας συνδημότης από την Παναγίτσα διαμαρτυρήθηκε έντονα για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό του αλλά και στα γειτονικά χωριά.

Ο συγκεκριμένος συνδημότης δεν διαμένει στην Παναγίτσα, επισκέφτηκε το χωριό του με τον εγγονάκι του, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μετέβησαν στην πλατεία για να παίξει ο μικρός και φυσικά δεν το κατάφεραν καθώς τα αδέσποτα είχαν περικυκλώσει το χώρο και υπήρξαν ιδιαίτερα ενοχλητικά. Αποφάσισαν να μεταβούν στο Γριζάνο το βράδυ αλλά κι εκεί η κατάσταση δεν ήταν η καλύτερη. Παντού αδέσποτα τα οποία ανέβαιναν μέχρι και στα τραπέζια για τον εντοπισμό τροφής, προκαλώντας την αγανάκτηση στους πελάτες των καταστημάτων.

Κι αφού μας εξιστόρησε όλη αυτή τη κατάσταση ο συνδημότης που θέλησε να απολαύσει τα πλεονεκτήματα….του χωριού, αναρωτήθηκε: 

“Γιατί τόσο ξεπεσμός σ’ αυτόν τον Δήμο Φαρκαδόνας”;