Ακόμη περιμένει… απάντηση από τη δημοτική αρχή ο Κώστας Μανασής

Ακόμη περιμένει… απάντηση ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης του συνδυασμού “Νέο Ξεκίνημα” Κωνσταντίνος Μανασής από τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους του Δήμου Φαρκαδόνας στα ερωτήματα που έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο.
Επειδή όμως δεν θα κουραστούμε να τα βάζουμε πάντα στο προσκήνιο, ας κατανοήσει η δημοτική αρχή, ότι η δουλειά της είναι να δίνει λύσεις και όχι να… κλείνει μικρόφωνα σε δημοτικούς συμβούλους.
Τα ερωτήματα είναι ξεκάθαρα και ζητούν απαντήσεις κύριοι της Δημοτικής Αρχής.
Ο Κωνσταντίνος Μανασής στην τοποθέτησή του είναι ξεκάθαρος και προφανώς τα ερωτήματα που έθεσε, όπως θα διαβάσετε είναι αναγκαία να απαντηθούν. Διότι μόνο έτσι οι δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν και να κρίνουν.
Η τοποθέτηση και τα ερωτήματά του έχουν ως εξής:
Η πρωτοβουλία σύστασης αυτής της «κίνηση πολιτών για την ανασυγκρότηση της Φαρκαδονας» θα μου επιτρέψετε να εκφράσω κάποιους προβληματισμούς μου ως ενεργός πολίτης . Με πια διαδικασία συστάθηκε αυτή η επιτροπή ; Ενημερώσατε τους δημότες για το αν θέλει κάποιος να συμμετέχει; Τα άτομα που απαρτίζουν την επιτροπή είναι το 90/% από τη Φαρκαδόνα , ένας είναι δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης , ένας ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, είναι υποστηριχτές της Δημοτικής αρχής!
Δεν έπρεπε να υπάρχουν μέλη από όλο το δήμο για να μπορείτε να έχετε καλύτερη εικόνα των προβλημάτων;
Δεν έπρεπε να επιλεγούν μέλη χωρίς το κριτήριο της πολιτικής τους ταυτότητας και αν είναι ή όχι υποστηριχτές της δημοτικής αρχής;
Αυτό ως αποτέλεσμα θα είναι να καταγράφουν όλα τα προβλήματα του δήμου και να αναδειχθούν προς κάθε υπεύθυνη εξουσία. Γεγονός που στην προκειμένη περίπτωση βλέποντας τα αιτήματα δεν υφίσταται! Μόνο την αγροτική οδοποιία έχουμε ως αίτημα από την τοπική εξουσία;
Τα κανάλια είναι καθαρά;
Οι δημοτικές πομόνες λειτουργούν;
Τα σχολεία είναι ανοιχτά;
Οι δρόμοι είναι καθαροί ;
Η δημοτική αρχή τόσο καιρό τι κάνε ; Δεν τα γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου για να τα αναδείξει και να τα επιλύσει ; Ή είναι ανίκανη να τα δει και πολύ περισσότερο να τα επιλύσει;
Σας υπενθυμίζω πως ο τόπος μας και οι δημότες μας έχουν καταστραφεί και περνάμε μια πρωτοφανή δοκιμασία!
Θα σας παρακαλούσα εσάς όλους τους πολιτικούς καιροσκόπους να σταματήσετε να παίζετε και να προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε τον πόνο και τη δυστυχία των συνδημοτών μας.
ΥΓ. Σε όλα αυτά τα ερωτήματα που αφορούν την καρδιά των προβλημάτων του Δήμου Φαρκαδόνας όχι μόνο δεν υπήρξε απάντηση αλλά το αντίθετο έγινε προσπάθεια από την πλειοψηφία να μην ακουστούν καν με συνεχόμενες διακοπές! Οι δημότες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας «Νέο Ξεκίνημα»