Πέτρος Παππάς: Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας κ. Τριαντόπουλος θα επισκεφθεί μεθαύριο Πέμπτη τη Φαρκαδόνα

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας κ. Τριαντόπουλος θα επισκεφθεί μεθαύριο Πέμπτη τη Φαρκαδόνα, όπως έκανε γνωστό μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Πέτρος Παππάς,  εκπρόσωπος της κίνησης ανασυγκρότησης για την πλημμυρισμένη Φαρκαδόνα:

« Αισθανόμαστε ξεχασμένοι και παρατημένοι, υπάρχει μια στασιμότητα στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, εμείς οι κάτοικοι Φαρκαδόνας, Κεραμιδίου, Πηνειάδας. Γι αυτό κάναμε αυτή την κίνηση ανασυγκρότησης. Θεωρήσαμε σωστό να πάμε να εκθέσουμε χθες τα προβλήματα μας και στην κα. Ντιντή, και θέλαμε να μιλήσουμε μαζί της για τα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια.

Με το που πήγαμε στην κα. Ντιντή, το πρώτο που μας ρώτησε είναι σαν τι πήγαμε, τι υπόσταση νομική έχουμε και σαν τι πήγαμε εκεί. Ο τόνος της συζήτησης ήταν πολύ ειρωνικός και προσβλητικός απέναντι μας, εμείς πήγαμε να εκθέσουμε τα προβλήματα μας και συνεχιζόταν μια ειρωνική στάση απέναντι μας. Μας έλεγε ανέτοιμους και ανοργάνωτους, και ότι δεν ξέρουμε τα προβλήματα μας. Και δεν αντέξαμε άλλο και σηκωθήκαμε και φύγαμε.

Δεν πειράζει όμως, εμείς ενωμένοι συνεχίζουμε και θα πάμε πλέον στον κ. Κουρέτα που έκανε δεκτή την αίτηση μας να συναντηθούμε την Πέμπτη.

Επίσης την Πέμπτη θα έχουμε συνάντηση στην Φαρκαδόνα με τον κ. Τριαντόπουλο, που δέχθηκε την πρόσκληση μας να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες της περιοχής.»

Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  09 -04- 2024

Δελτίο Τύπου