Screenshot

Ο Αντώνης Κούκεν, ο γνωστός Τρικαλινός μάγειρας, συνεχίζει την αποστολή του να εξερευνά το καλό φαγητό, ανακαλύπτοντας κρυφές γωνιές στα Τρίκαλα που ίσως πολλοί, δεν γνωρίζουν. Με την αδιάκοπη αναζήτηση γεύσεων και υλικών, ο Αντώνης μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τα κρυφά γαστρονομικά διαμάντια της περιοχής μας.

Αυτή τη φορά, ο Αντώνης προσγειώνεται στο “Καταφύγιο”, ένα μόλις χιλιόμετρο έξω από τα Τρίκαλα, όπου έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις πιο εκλεκτές τηγανητές πατάτες που έχει γευτεί ποτέ. Στο σχετικό βίντεο, η Βάσω Τρίκαλη, με την αδιαμφισβήτητη μαεστρία της, ετοιμάζει αυτές τις πατάτες που τον ξετρέλαναν. Κάθε μπουκιά είναι τραγανή, γεμάτη γεύση και αποτέλεσμα της προσεκτικής επιλογής πρώτων υλών.

Ο Νίκος Κούτρας, σύζυγος της Βάσως, σερβίρει τις πατάτες με αλατορίγανη και ξυνομυζηθρα, δημιουργώντας έναν συνδυασμό που σε απογειώνει. Η γεύση τους είναι απλώς ακαταμάχητη, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Αν θέλετε να απολαύσετε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτές τις μοναδικές πατάτες στο “Καταφύγιο” στη Λεπτοκαρυά Τρικάλων αφήνοντας τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν και να σας καθηλώσουν με την αληθινή τους νοστιμιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του Αντώνη Κούκεν στο YouTube για περισσότερες ανακαλύψεις και γαστρονομικές προτάσεις!