Ομόρφυνε και πλημμύρισε άρωμα και χρώμα η αυλή του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Νέα όψη και αισθητική έδωσαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους, οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της αυλής του σχολείου που εκπονεί ομάδα εκπαιδευτικών αυτή τη χρονιά, προμηθεύτηκαν μεγάλα παρτέρια και φυτέψαν λουλούδια στην αυλή.

Οι γονείς μαθητών του σχολείου, κα Ευαγγελία Σκαρκάλη και  κα Βούλα Φιλιππίδη, Γεωπόνος και  ανθοπώλης αντίστοιχα, συμβούλεψαν, βοήθησαν στην επιλογή φυτών και έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα φυτευτούν, ώστε να δυναμώσουν, να μεγαλώσουν και να χαρίσουν ομορφιά.

Οι μαθητές μας απόλαυσαν τη διαδικασία, έκαναν ερωτήσεις, έμαθαν πολλά σχετικά με τα φυτά και ανέλαβαν να τα προστατεύουν και να τα φροντίζουν καθημερινά. Κυρίως ένιωσαν την ευθύνη τους απέναντι στη φύση που με τόση γενναιοδωρία ομορφαίνει τον χώρο μας και μας χαρίζει ευτυχία.

Το σχολείο ευχαριστεί θερμά τους: κ. Γιαννίκη για το χώμα που προσέφερε, κα Ευαγγελία Σκαρκάλη για τα άνθη που πρόσφερε, την κα Βούλα Φιλιππίδη για τις συμβουλές που έδωσε και την πολύτιμη βοήθειά της, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αγορά των καλλωπιστικών φυτών.