Φαρκαδόνα: Ευχαριστήριο του ΕΠΑΛ προς την ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ για τη δωρεά εργαστηριακού εξοπλισμού

ΔΩΡΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ  ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ(11.000) ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Ευχαριστήριο από τη Δ/νση του Σχολείου

   Παρακαλώ να δεχθείτε τις θερμότερες ευχαριστίες εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας για την τεράστια προσφορά που πραγματοποιήσατε αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία της εταιρείας σας. Η προσφορά σας συνιστά μια εξαιρετικά σημαντική στήριξη προς το σχολείο μας σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολές για μας.

Με τον εξοπλισμό αυτό θα ενισχυθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό η εργαστηριακή υποδομή  του σχολείου  και θα ενδυναμωθεί η προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, ώστε το ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας να αποτελέσει ισότιμη επιλογή για τους μαθητές, αφού θα παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της  αγοράς εργασίας.

 Με την αξιέπαινη και γενναιόδωρη αυτή πράξη αποδεικνύεται η ειλικρινής εστίαση της ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε στην ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Εκφράζουμε την εκτίμησή μας και την ελπίδα ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας.

Αξιότιμε κ. Γιαννίτση

Η πρωτοβουλία και οι ενέργειές σας αποδεικνύουν έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον , την ευαισθησία σας για την αναβάθμιση και βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς και την ανιδιοτελή στήριξη  στο δημόσιο σχολείο.

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την προσφοράς σας.