Ενημέρωση των μαθητών της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Φαρκαδόνας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Ενημέρωση των μαθητών της Γ’ τάξης του  Γυμνασίου   Φαρκαδόνας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση

  Την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024,  επισκεφτήκαμε το Γυμνάσιο Φαρκαδόνας, για να ενημερώσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης για το πρόγραμμα σπουδών και τις προοπτικές της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Μας υποδέχτηκε ο Διευθυντής κ.Νικόλαος-ΑιμιλιανόςΠαπαδημητρίου και οι διδάσκοντες καθηγητές. Στην αίθουσα εκδηλώσεων τα παιδιά  ενημερώθηκαν για τους τομείς και τις ειδικότητες του σχολείου από τους αντίστοιχους καθηγητές του κάθε Τομέα και Ειδικότητας.

Την ευθύνη της ενημέρωσης είχαν ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας κ. Κων/νος Βούλγαρης  και οι εκπαιδευτικοί Αλεξόπουλος Β., Μηχανολόγος, Μπόλια Α., Οικονομολόγος και Γκουλέτσος Χρ., Γεωπόνος.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες τουΓυμνασίου για την προσοχή και το ενδιαφέρον τους, καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα τον Διευθυντή του σχολείου για τη θερμή υποδοχή τους. 

Ευχόμαστε με την προσπάθειά μας αυτή να βοηθήσαμε τα παιδιά στην απόφασή τους να επιλέξουν τον τύπο του Λυκείου που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Είμαστε στη διάθεσή τους για κάθε επιπλέον πληροφορία που θα ήθελαν να έχουν.

Ήταν μια από τις καλύτερες και ουσιαστικότερες ενημερώσεις που κάναμε και ευχαριστούμε από καρδιάς το Γυμνάσιο Φαρκαδόνας.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!