Απελευθέρωσαν τον Αη Βασίλη οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πετρωτού

Προσπάθειες να απελευθερώσουν τον Αη Βασίλη από την φυλακή κατέβαλαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Πετρωτού. Να τον ελευθερώσουν προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το ταξίδι του, προς κάθε γωνιά του κόσμου, για να μοιράσει τα Πρωτοχρονιάτικα δώρα, σκορπώντας χαρά στους μικρούς του φίλους που τον περιμένουν με αγωνία την Χριστουγεννιάτικη γιορτινή περίοδο.

Όλα τα παραπάνω περιλαμβανόταν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του δημοτικού σχολείου Πετρωτού, που διοργάνωσαν η προϊσταμένη κα Γιώτα Καρακικέ, οι Δάσκαλοι και ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Η ζεστασιά που μετέφεραν οι μαθητές στους καλεσμένους τους υπήρξε ιδιαιτέρως μεγάλη. Τα τραγούδια, τα κάλαντα, τα σκετς, άγγιξαν τις ψυχές όλων, καθώς οι μαθητές με τη παιδική αθωότητα, κατάφεραν να συγκινήσουν τους μεγαλύτερους.

Στην διάρκεια της γιορτής προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα ενώ τη μεγαλύτερη χαρά έδωσε στα παιδιά ο Αη Βασίλης που πραγματοποίησε χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει στο σχολείο για να μοιράσει δώρα στους μικρούς του φίλους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή ο νέος χρόνος να δώσει ευτυχία και υγεία σε όλο τον κόσμο.