Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου: Την πρώτη πρόταση για franchise κατάστημα έλαβε ο Γιάννης Οικονόμου

Μια ανάσα πριν την τελική συμφωνία βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Γιάννης Οικονόμου που χρόνια τώρα μας προσφέρει γλυκιές απολαύσεις

Τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου που κλέβουν τις καρδιές όλων μας, εξαιτίας των μοναδικών γεύσεων και των γλυκών απολαύσεων που μας προσφέρουν χρόνια τώρα, έρχονται πλέον να κλέψουν και τις καρδιές των ιδιωτών επιχειρηματιών. Όταν ο ιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων, Γιάννης Οικονόμου, ξεκινούσε προ 8ετιας, τη λειτουργία του πρώτου Ζαχαροπλαστείου, της μικρής οικογενειακής επιχείρησης, δεν μπορούσε να φανταστεί την επιτυχημένη πορεία, αρχικά με την ανάπτυξη των καταστημάτων στη Λάρισα, μετέπειτα τη Φαρκαδόνα και την καλοκαιρινή περίοδο στα παράλια της Λάρισας. Και να που έφτασε η στιγμή, της μακράς αυτής και γόνιμης πορείας, να δεχτεί την πρώτη πρόταση franchise. Η πρόταση προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στον ίδιο, την οικογένεια του, αλλά και στους εργαζομένους, καθώς όλοι μαζί έβαλαν τα θεμέλια, αυτής της επιτυχημένης και καρποφόρας πορείας της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «ΚΡΗΝΗ LIVE», η συμφωνία βρίσκεται στην τελική ευθεία και σύντομα η επιχείρηση του Γιάννη Οικονόμου, του Φαρκαδόνιου ζαχαροπλάστη, θα λάβει σάρκα και οστά με το πρώτο franchise κατάστημα στην περιοχή της Λάρισας.