Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΑΠΣ Τρικάλων

Πρώτος πανελλαδικά ο ΑΠΣ Τρικάλων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης που διεξήχθη στη Λάρισα

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε επιτυχίες ο ΑΠΣ Τρικάλων, κατακτώντας την κορυφή σε πανελλαδικό επίπεδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης που διεξήχθη στη Λάρισα. Οι αθλητές του, κατάφεραν να αποκομίσουν μέσα από τους αγώνες 3 Χρυσά Μετάλλια, 3 Αργυρά και 4 Χάλκινα, ενώ δυο από τους συμμετέχοντες κατέκτησαν την 5η θέση, 1 την 7η και 1 την 8η.

Η παρουσία των μικρών παλαιστών ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο σύλλογός για μια ακόμη φορά επιτέλεσε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατακτώντας την πρώτη θέση και πολλές νίκες.

Συνολικά οι 14 αθλητές κατέκτησαν 3 χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά μετάλλια, 4 χάλκινα μετάλλια, δυο πέμπτες, μια έβδομη και μια όγδοη θέση:

ΝΤΟΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1ος

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1ος 

ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1ος

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2ος

ΛΩΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 2ος     

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2ος

ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 3ος         

ΤΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3ος         

ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 3ος

ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3η

ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 5ος

ΜΕΜΤΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 5ος

ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 7ος        

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 8ος       

Στην συνολική βαθμολογία ο ΑΠΣ Τρίκαλα με 124 βαθμούς κατατάχτηκε στη 1η θέση, ο ΠΑΟΚ με 116 βαθμούς στη 2η θέση και ο Θησέας Περιστερίου με 95 βαθμούς στην 3η θέση.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου προστίθενται για φέτος ακόμη δέκα μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.

Ο σύλλογός στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν καθημερινά κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.