Ξεκίνησε σήμερα η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Σε θέση μάχης Βαγγέλης Κοσμάς και Ειρήνη Κακαϊτσα με τους εργαζομένους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι να συμβάλουν στην ομαλή διανομή των τροφίμων

Ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή η διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒA του Δήμου Φαρκαδόνας. Τα προϊόντα που προσφέρονται σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι κρέας βόειο, χοιρινό και κοτόπουλο, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, μέλι, ρύζι, φακές, φασόλια και φέτα. Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» η διανομή γίνεται από το πρώην δημοτικό σχολείο Παναγίτσας και παρόντες στη διαδικασία υπήρξαν οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Θεμάτων κα Ειρήνη Κακαϊτσα και Καθαριότητας κ. Βαγγέλης Κοσμάς. Οι δυο αντιδήμαρχοι συντόνιζαν την όλη διαδικασία, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια τόσο στους ωφελούμενους του προγράμματος, όσο και στους εργαζομένους του Βοήθεια στο Σπίτι που συνέβαλαν στην διανομή. Η διανομή των τροφίμων γίνεται στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο  Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA. 

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου  Εισοδήματος (ΕΕΕ)που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2433350052-56.