Ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με τις φιάλες αίματος ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας

Μόνο για έκτακτες ανάγκες η προσφορά αίματος από το Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας και φυσικά η αναπλήρωση μετέπειτα των φιαλών για να μπορέσει να διατηρηθεί η Τράπεζα Αίματος

Ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας διατηρεί εδώ και 5 χρόνια Τράπεζα αίματος. Στόχος της είναι να εξυπηρετεί συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεσης ανάγκης αίματος σε έκτακτες περιστάσεις και όχι να δίνεται αίμα σε από  ημερών προγραμματισμένες επεμβάσεις.

Από την αρχή της δημιουργίας της έχουν βοηθηθεί αρκετοί συγχωριανοί μας και έχουν πραγματοποιηθεί 2 εθελοντικές αιμοδοσίες.

Το τόσο πολύτιμο αίμα όμως που προσφέρεται δύσκολα αναπληρώνεται καθώς δεν υπάρχει μέριμνα από τους κατοίκους για επιστροφή του αίματος.

Επίσης και από την πλευρά του πολιτικού κόσμου δεν υπάρχει στήριξη καθώς στην αιμοδοσία είναι απόντες ενώ στην προσφορά είναι πρόθυμοι να μεσολαβήσουν για να εξυπηρετήσουν τους δημότες ψηφοφόρους.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας θέλει να καταστήσει σαφές πως η Τράπεζα αίματος για να συνεχίσει να υπάρχει και να βοηθάει χρειάζεται τη στήριξη και τη συνεισφορά όλων μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *