Στο κόκκινο του κορονοϊού 7 κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας

Γιατροί συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή, με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων και τονίζουν ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι επισκέψεις στις οικίες με την συγκέντρωση πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο, όπως επίσης και ο συνωστισμός

Στο κόκκινο του κορονοϊού βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες πολλές περιοχές του νομού Τρικάλων, όπου τα κρούσματα εκτοξεύονται καθημερινά στα ύψη. Δεκάδες άνθρωποι, ολόκληρες οικογένειες νοσούν από το κορονοϊό και είτε παραμένουν εντός των οικιών τους, σε αυστηρό περιορισμό, είτε νοσηλεύονται σε κάποιο νοσοκομείο.Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων και σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που συγκέντρωσε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» από προέδρους κοινοτήτων, 7 συνολικά χωριά στο Δήμο Φαρκαδόνας βρίσκονται στο κόκκινο και συγκεκριμένα 3 στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας, 3 στη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας και 1 στη Δημοτική Ενότητα Πελινναίων.

Σε δυο περιπτώσεις στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας, νοσούν δεκάδες άτομα, ολόκληρες οικογένειες με την διασπορά να χαρακτηρίζεται μεγάλη και να συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή.

Γιατροί συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή, με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων. Τονίζουν ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι επισκέψεις στις οικίες με την συγκέντρωση πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο, όπως επίσης και ο συνωστισμός.

Παράλληλα τονίζουν και συνιστούν τον αναγκαίο και απαραίτητο εμβολιασμό τόσο των ατόμων που δεν έχουν υποβληθεί έως σήμερα, όσο και των ατόμων που έχει μεσολαβήσει ένα εξάμηνο από την ολοκλήρωσή των δυο πρώτων δόσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *