Βόλος: Ο Γολγοθάς του παπά με τη χάρλεϊ – «Είναι καρπός Αγάπης το παιδί που θα Αποκτήσω, Αφήστε με να την…»

Ο παπάς με τη χάρλεϊ Γέωργιος Δεληκώστας σε νέες… προσωπικές περιπέτειες. Η έκκλησή του γίνεται κεντρικό θέμα συζήτησης…
Τον δικό του Γολγοθά φαίνεται ότι ανεβαίνει για ακόμα μία φορά ο ιερέας Γεώργιος Δεληκώστας, γνωστός στο πανελλήνιο ως ο παπάς με τη χάρλει, από την αγάπη που έχει για τις χάρλει μηχανές.
O ιερέας απευθύνει έκκληση στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος να μην αποσχηματοποιηθεί, καθώς η σύζυγός του τον έχει εγκαταλείψει και η νέα του σχέση κυοφορεί το πρώτο τους παιδί!
Ο ιερέας ζητά από τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο, ο οποίος τον είχε αποπέμψει από την εκκλησία της Παναγίας Τρύπας πριν από έναν χρόνο δίνοντάς του «δυσμενή μετάθεση» σε εκκλησία της Α. Γατζέας, να του επιτραπεί να τελέσει δεύτερο γάμο, κατά παρέκκλιση των κανονισμών της εκκλησίας.
Η μετάθεση του ιερέα της Παναγιάς Τρύπας, πατέρα Γεώργιου Δεληκώστα, με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος προκάλεσε σάλο το 2016.
Οι πιστοί θεωρούν ότι… έρχεται πιο κοντά τους, σε αντίθεσή με τους συναδέλφους του κληρικούς που εφέρετο να εδήλωναν ότι «σκανδαλίζει» με την καθημερινότητά του και πως οι πρωτοβουλίες που λάμβανε δεν συνάδουν με το έργο της ιερουργίας.
Στο «κάδρο» των αρνητικών σχολίων που φέρεται να συγκέντρωσε στο πρόσωπό του ο συγκεκριμένος ιερέας μπήκαν οι εξορκισμοί με τις πληροφορίες να λένε ότι ο ιερέας είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα και δέχονταν κόσμο από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό στους οποίους διάβαζε λειτουργικές ευχές κατά των εξορκισμών.
Η είδηση της απομάκρυνσης του ιερέα έβαλε… φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατοντάδες πιστούς να χρησιμοποιούν ακόμη και υβριστικά σχόλια κατά της απόφασης της Μητρόπολης. Σε μια αυθόρμητη κίνηση, μάλιστα, δεκάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν στην Παναγία Γορίτσα για να διαμαρτυρηθούν για την απομάκρυνση του ιερέα, τον οποίο χαρακτηρίζουν «πατέρα τους».
Ζητά να του επιτραπεί δεύτερος γάμος καθώς θα αποκτήσει παιδί από τη σύντροφό του. Ανάστατη η τοπική κοινωνία που τον καλεί σε παραίτηση. Ο ίδιος λέει ότι είναι καρπός αγάπης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο αυριανό φύλο η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ο Γεώργιος Δεληκώστας γνωστός και ως παπάς με τη Χάρλει ζητάει απευθύνει έκκληση στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος να του επιτραπεί να τελέσει δεύτερο γάμο προκειμένου το παιδί που κυοφορεί η σύντροφός του να μεγαλώσει μέσα σε μια κανονική οικογένεια και όχι εκτός γάμου. Να σημειώσουμε ότι ο παπά – Χάρλει είχε βιώσει την εγκατάλειψη από την πρώην σύζυγό του.

Πηγή: thenewspaper.gr