Βασίλης Κακάλιας: Δεν πρόκειται να ξεχάσω την αγάπη και την εκτίμηση όλων όσων με στήριξαν

Για περισσότερο του ενός μήνα, ένας ολόκληρος συνδυασμός με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκο Τσιλιμίγκα κι όσων αποφασίσαμε να τον ακολουθήσουμε σ’ αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο μονοπάτι, δώσαμε έναν σκληρό αγώνα για να μεταφέρουμε στους Θεσσαλούς τις θέσεις και τις απόψεις μας, πάνω σε σημαντικά ζητήματα. Προσπαθήσαμε ο καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί ατομικά να παροτρύνουμε τους Τρικαλινούς, τους Καρδιτσιώτες, του Λαρισαίους, του Βολιώτες και τους νησιώτες, να εντάξουν τη «Θεσσαλία στην Καρδιά τους» κι όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, για μια προοδευτική γεωγραφική περιφέρεια.

Δυστυχώς για εμάς το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αυτό που ελπίζαμε να πεύχουμε. Ως προς αυτό, όλοι μαζί θα κληθούμε να αναλύσουμε τις αιτίες της ήττας και να επωμιστούμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, προχωρώντας ταυτόχρονα στην αυτοκριτική μας.

Οφείλω και οφείλουμε ατομικά και συλλογικά, να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους Θεσσαλούς που εμπιστεύτηκαν την προσπάθειά μας και το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας», στηρίζοντας με την ψήφο τους την παράταξή μας.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, όλους τους Τρικαλινούς αλλά και τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας και τους συντοπίτες μου Οιχαλείς που με στήριξαν καθολικά με την ψήφο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ταξίδεψαν από διάφορες πόλεις και το εξωτερικό για να με στηρίξουν ηθικά, δίνοντας δύναμη και συστήνοντας υπομονή για να συνεχίσω τη μάχη. Σε αυτούς τους ανθρώπους που στον τόπο μας, από το εσωτερικό και το εξωτερικό για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα, στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου.

Αισιοδοξώ για το μέλλον. Παρότι δεν κατάφερα να εκλεγώ στο νέο περιφερειακό σχήμα που θα εκπροσωπεί τους Θεσσαλούς για την τετραετία 2019-23, δηλώνω ότι θα βρίσκομαι παρών, πάντα κοντά στους πολίτες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω την αγάπη και την εκτίμηση όλων αυτών των ανθρώπων που με στήριξαν, ακόμη κι αυτών που δεν με στήριξαν για άλλους λόγους, αλλά με υποδέχτηκαν με σεβασμό.

Από καρδιάς σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας, υποσχόμενος ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Βασίλης Κακάλιας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας»