Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η 5η κατά σειρά, θέση, καταλήφθηκε από την Δήμητρα Νάτσινα που συγκέντρωσε 5.306 ψήφους και η 6η θέση από τον Στέλιο Λάσκο που έλαβε 5.127 σταυρούς

Μάχη σώμα με σώμα έδιναν το περασμένο διήμερο δυο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Η συντοπίτισσα γιατρός Δήμητρα Νάτσινα και ο συνυποψήφιος της Στέλιος Λάσκος, μαχόταν για την λήψη της 5ης κατά σειράς θέσης που θα τους άνοιγε την πόρτα της εισόδου στο περιφερειακό συμβούλιο.

Κι όλα αυτά όταν ακόμη ο συνδυασμός του Κώστα Αγοραστού λάμβανε 5 έδρες με την αγωνία των δυο να εντεινόταν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη η σταυροδοσία υπέρ υποψηφίων.

Με τη χθεσινή λήψης μιας επιπλέον έδρα στο νομό Τρικάλων για το Κώστα Αγοραστό, η αγωνία κόπασε καθώς οι δυο διεκδικητές της πέμπτης θέσης καθησύχασαν μιας και ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος για το νέο περιφερειακό σχήμα.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η 5η κατά σειρά, θέση, καταλήφθηκε από την Δήμητρα Νάτσινα που συγκέντρωσε 5.306 ψήφους και η 6η θέση από τον Στέλιο Λάσκο που έλαβε 5.127 σταυρούς.

Θερμά συγχαρητήρια και στους δυο και καλή θητεία.