Βαγγέλης Τσιακάρας: «Ας πορευτούμε με θάρρος και δύναμη στο 2021»

Τις ευχές προς τους συνδημότες, στους συναδέλφους αιρετούς και στους εργαζόμενους του Δήμου, ο δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Τσιακάρας

Τις ευχές του για την έλευση του νέου χρόνου μεταφέρει ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Βαγγέλης Τσιακάρας. Ο δημοτικός σύμβουλος, εύχεται σ’ όλους τους συνδημότες του, αλλά ταυτόχρονα στους συναδέλφους αιρετούς και στους εργαζόμενους του Δήμου, Καλή Χρονιά, με ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργία.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε όλοι μας το τρέχον έτος, χρονιά που σημαδεύτηκε από την πανδημία και τις επιπτώσεις της.

«Η χρονιά που αφήνουμε σε ελάχιστες ώρες πίσω μας, σημαδεύτηκε από την πανδημία του κορονοϊού και τις ραγδαίες επιπτώσεις της, στην κοινωνία, την εργασία, την οικονομία. Όλοι μας ζήσαμε στιγμές που δεν τις είχαμε διανοηθεί πως θα μπορούσαν να συμβούν. Κι όμως συνέβησαν και επηρέασαν τις ζωές όλων μας, όπως κι όλα τα κοινωνικά μας στάδια. Από τον περασμένο Μάρτιο, έως και σήμερα, είδαμε να ασθενούν άνθρωποι, να χάνονται άνθρωποι, να καταρρέει η οικονομία, να εξασθενεί η ψυχολογία μας. Αυτά δυστυχώς είναι μερικά από τα πολλά που ζήσαμε το ματωμένο 2020.

Με αυτογνωσία για την κατάσταση που βιώνουμε, με νηφαλιότητα και με αισιοδοξία, ας ευχηθούμε το 2021, να είναι μια χρονιά, δημιουργικής ανάτασης για όλους μας. Μια χρονιά που η Επιστήμη, θα μας απομακρύνει από το φονικό ιό, μέσω του εμβολίου, που καλούμαστε όλοι μας να πραγματοποιήσουμε.

Ας ευχηθούμε λοιπόν η νέα χρονιά να μας χαρίσει υπομονή και δύναμη, να συγκεντρώσουμε όλοι μας, τα κομμάτια μας, από την υγειονομική κρίση, κι ας πορευτούμε με ελπίδα και θάρρος στην νέα χρονιά που ξεπροβάλλει μπροστά μας ελπιδοφόρα.

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, δύναμη και αγάπη.», αναφέρει στο μήνυμά του ο Βαγγέλης Τσιακάρας.