Το Τσίκνισαν στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Έψησαν κρεατικά και τα προσέφεραν σε υπαλλήλους και επιβατικό κοινό, τηρώντας έθιμα και παραδόσεις

 

Μετά την επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών Λεωφορείων σε συνεργασία με την διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, τον περασμένο Δεκέμβριο, οι εκπλήξεις και οι πολύμορφες δράσεις συνεχίστηκαν και χθες το μεσημέρι με αφορμή τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης.

Εργαζόμενοι αλλά και επιβάτες έγιναν ένα και τίμησαν την παράδοση που επιβάλει στο μενού μας την κρατοφαγία λίγο πριν την έναρξη της Σαρακοστής.

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Λεωφορείων σε συνεργασία με την διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ διοργάνωσε για πρώτη χρονιά μια όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Σταθμού στο Ριζαριό, στην οποία το πρώτο λόγο είχαν τα ψητά που ετοιμαζόταν στην ώρα.

Τα πεντανόστιμα εδέσματα ψηνόταν σε ξυλοκάρβουνα και τα οποία προσφερόταν σε επιβατικό κοινό και εργαζόμενους.

Τις ευχές του εκ μέρους της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ έδωσε ο πρόεδρος κ. Βασίλης Τζατζάκης, όπως επίσης και ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου κ. Μιχάλης Ζάμπρας. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Μιχάλης Ζάμπρας, είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται μια τέτοια γιορτή. Στόχος της εκδήλωσης να προσφέρει χαρά τους υπαλλήλους και τους επιβάτες, βάζοντας στο γιορτινό πνεύμα των Αποκριών.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να χαρίσουμε λίγες ώρες χαράς και διασκέδασης εκτός από τους υπαλλήλους και στους πελάτες και φίλους, αλλά και σ’ αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν για να τσικνίσουν. Βέβαια και στους πελάτες μας που μας στηρίζουν όλο τον χρόνο, πρέπει να τους ανταποδώσουμε προσφέροντας και εμείς κάτι από την πλευρά μας» ανέφερε ο κ. Ζάμπρας.

Ακολουθούν φωτό από το: trikalanews.gr