«Τρεις γενιές μια αγκαλιά»

Τα νήπια του Ζάρκου συμμετείχαν σε εκπαιδευτική δράση που διοργανώθηκε από το σχολείο τους και γνώρισαν τους συγγενείς πρώτου βαθμού

Έγιναν μια ομάδα και πραγματικά πέτυχαν το στόχο τους. Μεγαλούργησαν θα έλεγε κανείς καθώς μέσα από την εργασία και την έρευνα που πραγματοποίησαν κατάφεραν να γνωρίσουν και στην συνέχεια να φτιάξουν το γενεαλογικό δέντρο για εκείνα λιβάδι, όπως ήρθαν να το ονομάσουν.  

Ο λόγος για τα νήπια του νηπιαγωγείου Ζάρκου του Δήμου Φαρκαδόνας τα οποία με δυο ομαδικά έργα-μία κατασκευή όπου πάνω στα λουλούδια από σύρμα πίπας τα παιδιά έφτιαξαν ένα «γενεαλογικό λιβάδι» με την οικογένειά τους ( παππούδες, γιαγιάδες, μαμάδες, μπαμπάδες, παιδιά). Παράλληλα δημιούργησαν και ένα πίνακα ζωγραφικής εμπνευσμένο από το έργο της Katie m Berggren συμμετέχοντας στην έκθεση μαθητών Νηπιαγωγείου με θέμα «Τρεις γενιές μια αγκαλιά» που διοργάνωσε η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου κα Άρτεμις Παπαδημητρίου και πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Τρίτη 28 Μαΐου. Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Ζάρκου θα «βραβευτούν» για τη συμμετοχή τους στην καλοκαιρινή γιορτή.