Νέο δήμαρχο θα αποκτήσει νωρίς το απόγευμα η Φαρκαδόνα

Ως «ΚΡΗΝΗ LIVE» θα είμαστε υπέρ της νέας δημοτικής Αρχής στα καλά, θα προχωρούμε σε κριτική, όταν αυτή απαιτείται και φυσικά θα βρισκόμαστε δίπλα στα προβλήματα του δημότη, αναδεικνύοντας αυτά όπως έχουν χωρίς να τα αποσιωπούμε

Κανονικά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η ψηφοφορία του δεύτερου επαναληπτικού γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου δημάρχου Φαρκαδόνας. Στα στρατηγία των δύο μονομάχων επικρατεί αισιοδοξία με τα στελέχη τους να αγωνιούν για το εκλογικό αποτέλεσμα και να δίνουν μάχη για την προσέλκυση των ψηφοφόρων.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμος Φαρκαδόνας θα έχει νέο δήμαρχο, ο οποίος θα πορευτεί με τους συνεργάτες του και τις συνεργασίες που θα αναπτυχτούν μέχρι και το 2023.

Από την πλευρά μας, ως «ΚΡΗΝΗ LIVE» θα παρουσιάσουμε το νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας μέσα από ρεπορτάζ με την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Θα βρισκόμαστε παρόντες σε όλη την διάρκεια της θητείας της νέας δημοτικής Αρχής ενημερώνοντας τους αναγνώστες μας για την πορεία του Δήμου. Θα ήμαστε υπέρ της νέας δημοτικής Αρχής στα καλά, θα προχωρούμε σε κριτική όταν αυτή απαιτείται και φυσικά θα βρισκόμαστε δίπλα στα προβλήματα του δημότη, αναδεικνύοντας αυτά όπως έχουν χωρίς να τα αποσιωπούμε.