Τρίκαλα: Η δήλωση του Κώστα Σκρέκα αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και αμέσως μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων ο εκ νέου βουλευτής και πρώτος σε ψήφους στο Νομό Τρικάλων με την Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες άνοιξαν σήμερα το δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία. Είναι μια νίκη για όλους τους Έλληνες.

Μια νίκη για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας.

Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Δεν υπάρχει περίοδος ανοχής. Τώρα είναι η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε σκληρά. Για να δούμε επιτέλους την πατρίδα μας να κατακτά τη θέση που της αξίζει. Τη θέση που αξίζει σε όλους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες των Τρικάλων, που και σε αυτές τις εκλογές με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε τα Τρίκαλα να πάνε μπροστά, με νέες επενδύσεις, δουλειές και ασφάλεια για όλους.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και όλους τους νέους βουλευτές Τρικάλων, αλλά και όσους δεν τα κατάφεραν. Από την επόμενη μέρα όλοι μαζί θα πρέπει να συνεργαστούμε, να είμαστε μια γροθιά, για το καλό όλων των Τρικαλινών, πέρα από κόμματα και παρατάξεις.”