Ο Δήμος Φαρκαδόνας αποκτά τον δικό του βουλευτή

Νέος βουλευτής της ΝΔ εκλέγεται σύμφωνα με το πολιτικό του γραφείο ο Θανάσης Λιούτας από τα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας

Είναι πλέον γεγονός μετά από επτά δεκαετίες ο Δήμος Φαρκαδόνας αποκτά το δικό του βουλευτή. Αποκτά εκπροσώπηση στην Ελληνική Βουλή. Ο Θανάσης Λιούτας, ο συντοπίτης, υποψήφιος βουλευτής, από σήμερα φαίνεται να αποτελεί έναν από τους βουλευτές της ΝΔ. Συγκέντρωσε από την εκλογική διαδικασία περισσότερο των 9.000 ψήφων και εκλέγεται δεύτερος βουλευτής από τα Τρίκαλα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η δυναμική του κ. Λιούτα είχε διαφανεί καθόλη την προεκλογική περίοδο. Από την δυναμική στήριξη και τα άκρως θετικά μηνύματα που λάμβανε από τον κόσμο. Φάνηκε από την άκρως δυναμική κεντρική, πολιτική εκδήλωση όπου εκατοντάδες κόσμου τον αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους. Η περιοχή της Φαρκαδόνας πλέον έχει να χαίρεται καθώς θα έχει έναν δικό της άνθρωπο να ακουμπά και να καταθέτει τα προβλήματά της. Θα έχει δίπλα της, όπως άλλωστε και όλος ο νομός έναν ειλικρινή και τίμιο άνθρωπο, ένα άνθρωπο με όραμα και διάθεση να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Την πρώτη θέση λαμβάνει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά ο Κώστας Σκρέκας με πάνω από 15.000 ψήφους ενώ για την τρίτη θέση δίνουν μάχη και “σώμα με σώμα” , ο Ηλίας Βλαχογιάννης με την Κατερίνα Παπακώστα!