Τρίκαλα: Φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει την ομάδα φίλων του Τρικαλινού Σωτήρη Κυργιάκου που αποτελείται από παλιούς μεγάλους άσσους αλλά και εν ενεργεία γνωστούς ποδοσφαιριστές με σκοπό να βοηθήσουν την 12χρονη Κωνσταντίνα

Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο απέναντι σε ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας αναμένεται να δείξουν ποδοσφαιριστές των Τρικάλων καθώς επίσης και καταξιωμένοι αθλητές στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Όλοι μαζί θα συναντηθούν στα Τρίκαλα προκειμένου να βοηθήσουν την 12χρονη Κωνσταντίνα.

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει την ομάδα φίλων του Τρικαλινού Σωτήρη Κυργιάκου που αποτελείται από παλιούς μεγάλους άσσους αλλά και εν ενεργεία γνωστούς ποδοσφαιριστές.
Το φιλικό παιχνίδι θα δοθεί στις 7 το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και η είσοδος θα είναι 3 ευρώ. Ο συντοπίτης μας Σωτήρης Κυργιάκος προσφέρθηκε να δημιουργήσει μία ομάδα ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΠΑΕ για την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού τα έσοδα του οποίου θα δοθούν εξ΄ ολοκλήρου στην οικογένεια της 12χρονης Κωνσταντίνας που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου.

Τη ν Τρίτη στα Τρίκαλα θα βρεθούν και θα αγωνιστούν οι Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Παντελής Καφές καθώς και αρκετοί άλλοι παίκτες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.