Η τραγουδίστρια του γλεντιού και του κεφιού Έφη Θώδη έρχεται στο πανηγύρι της Παναγίτσας!

Η Έφη Θώδη έχει χαρακτηριστεί ως η τραγουδίστρια του κεφιού και της διασκέδασης, των πανηγυριών αλλά και των χαρούμενων παραδοσιακών εκδηλώσεων κι αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο

Αναμφίβολα τα τραγούδια της Έφης Θώδη έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Παρά την πάροδο των χρόνων τα παλιά τραγούδια της Έφης συνεχίζουν να ξεσηκώνουν, μιας και πολλά από αυτά μιλούν στις καρδιές σχεδόν όλων των ηλικιών. Τραγούδια για την αγάπη, τον έρωτα και τη χαρά, συγκινούν, αλλά ταυτόχρονα ανάβουν το κέφι και την διασκέδαση.

Κάπως έτσι θα ανάψει το κέφι και στο ετήσιο πανηγύρι της Παναγίτσας που διοργανώνεται με αφορμή των εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής. Στο διήμερο πανηγύρι που θα διοργανωθεί στην Παναγίτσα θα παραστεί και θα τραγουδήσει η Έφη Θώδη, αλλά και ο Μιχάλης Παπαματθαίου ξεσηκώνοντας το κοινό, τόσο της Παναγίτσας, όσο  και των όμορων διαμερισμάτων.

Την Πέμπτη λοιπόν 12 Απριλίου και την Παρασκευή 13 Απριλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Παναγίτσα και στην Έφη Θώδη, η οποία θα ερμηνεύσει παλιά και νέα της τραγούδια. Θα συνοδεύεται από τους Κώστα Βακουφτσή στο κλαρίνο και Μιχάλη Παπαματθαίου και Άγγελο Δούμα στο τραγούδι.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2433022396 και 6944306040.