Του επιτέθηκαν αδέσποτα και τραυματίστηκε καθώς έχασε τον έλεγχο του δικύκλου

Μια δυσάρεστη εμπειρία έζησε ένα νεαρός στην Φαρκαδόνα μετά την ξαφνική επίθεση που δέχτηκε από αδέσποτα σκυλιά στο ύψος του οικισμού των Ελληνοποντίων

Μια δυσάρεστη εμπειρία έζησε ένας νεαρός δικυκλιστής, ο οποίος βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κέντρο της Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του οικισμού των Ελληνοποντίων.
Ο νεαρός δικυκλιστής δέχτηκε στην συγκεκριμένη περιοχή την επίθεση αδέσποτων σκύλων, οι οποίοι τον ξάφνιασαν με την επίθεσή τους καθώς κινήθηκαν απρόσμενα δίχως να τα αντιληφθεί. Ο νεαρός στην προσπάθεια του να τα αποφύγει ανέπτυξε μικρή ταχύτητα. Τα σκυλιά όμως τον καταδίωξαν κι ένα εξ αυτών όρμησε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου και να σωριάστεί στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο χέρι και σε άλλα μέρη του σώματός του.
Η φωτογραφία του «krinilIve» είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική και σοκαριστική, μιας και διακρίνονται τα σοβαρά τραύματα του νεαρού. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο ΚΥΦ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στα τραύματα, εξηγώντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε.
Πλέον το κακό με τα αδέσποτα παράγινε με τους κατοίκους χωριών, όπως και της Φαρκαδόνας, να ζητούν την λήψη άμεσων μέτρων και την μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο. Τα περιστατικά των επιθέσεων συνεχώς αυξάνονται με τους κατοίκους πλέον να φοβούνται τα χειρότερα.