Το ζεύγος Παλιούρα άνοιξαν το παραδοσιακό σπίτι τους στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πεντέλης

Ο Θανάσης και η Ράνια Παλιούρα υποδέχτηκαν στην οικία τους αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεντέλης και τους έδειξαν την τοπική φιλοξενία με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

Την φιλοξενία των Φαρκαδόνιων έλαβαν το περασμένο Σαββατοκύριακο μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεντέλης Αττικής.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου βρέθηκε στην περιοχή μας μετά την πρόσκληση που έλαβε από ζευγάρι Φαρκαδόνιων, που βρέθηκαν για λίγες ημέρες στην παραδοσιακή οικία που διατηρούν στην Φαρκαδόνα.

Συγκεκριμένα το ζεύγος Θανάση και Ράνιας Παλιούρα, υποδέχτηκαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεντέλης, προσφέροντας μια παραδοσιακή φιλοξενία που αρμόζει σε όσους επισκέπτονται την περιοχή μας.

Ειδικότερα άνοιξαν τις πύλες της παραδοσιακής οικίας που διατηρούν στην Φαρκαδόνα, τους φίλεψαν ενώ τους προσέφεραν παράλληλα ένα παραδοσιακό τόνο μέσω της παρουσίασης χορών του τόπου μας, με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Οι Σύλλογοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις ενώ δεσμεύτηκαν για μια νέα συνάντηση στην οποία θα συνυπάρξουν πολιτιστικά.

Από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεντέλης, δεν έκρυβε την χαρά και την ικανοποίηση από την φιλοξενία του ζεύγους  Παλιούρα αλλά και από την πολιτιστική νότα, που προσέφεραν οι γυναίκες τις Φαρκαδόνας, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια του τόπου μας.