Το Γριζάνο τίμησε το Άγιο Πνεύμα και την Αγία Τριάδα

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν από το πρωί της Δευτέρας ανήμερα της Δευτέρας

Με θρησκευτική ευλάβεια και επισημότητα τιμήθηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας στο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής με τον πανηγυρικό εσπερινό μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, παρουσία κατοίκων του χωριού που βρέθηκαν στο χώρο για να προσευχηθούν και να εναποθέσουν ικεσίες και αιτήματα στον Τριαδικό Θεό.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης κ.κ. Κώστας Κοκκινίδης και Δημήτρης Δημότσιος, η πρόεδρος του χωριού κα Ευανθία Κακαδιάρη κ.ά.

Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με την τέλεση του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, κορυφώνοντας τις φετινές εκδηλώσεις εορτασμού.

Για μια ακόμη χρονιά λόγω πανδημίας δεν διεξήχθησαν στο χωριό οι καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διεξαγόταν στην κεντρική πλατεία του χωριού και προσέλκυαν πλήθους κόσμου από το Γριζάνο και τα γύρω χωριά.