Το γλέντησαν μέχρι πρωίας στο ετήσιο πανηγύρι τους οι Ζαρκινοί

Άφθονο κέφι και διασκέδαση στην πλατεία του χωριού με χορό και λαϊκοδημοτική μουσική με ζωντανή ορχήστρα για όλο τον κόσμο

Το γλέντησαν μέχρι πρωίας την Δευτέρα οι Ζαρκινοί με την διοργάνωση του ετήσιου πανηγυριού προς τιμή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Με την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων που διεξήχθησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στην Ιερά Μονή που είναι αφιερωμένη στον Ευαγγελιστή Ιωάννη, τη σκυτάλη έλαβαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που ήρθαν να ψυχαγωγήσουν τους κατοίκους του χωριού και τους επισκέπτες.

Στην πλατεία του χωριού στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά και να απολαύσουν την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου, τα οποία προετοίμασε η χοροδιδάσκαλος κα Σοφία Μόρφου.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές παρουσίασαν ένα εξαιρετικά όμορφο πρόγραμμα, αποσπώντας δικαίως το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Τις ευχές προς τον κόσμο απηύθυνε ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Βούλγαρης, ο οποίος ευχαρίστησε την κα Σοφία Μόρφου, για την προετοιμασία των τμημάτων του Συλλόγου, που σύμφωνα με τον ίδιο παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό χορευτικό θέαμα.

Με την ολοκλήρωση της εμφάνισης των χορευτικών το κέφι εκτοξεύτηκε στα ύψη με χορό για όλο τον κόσμο. Η διασκέδαση των κατοίκων και επισκεπτών διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Με το κλείσιμο των εκδηλώσεων το ραντεβού ανανεώθηκε για το καλοκαίρι με την διοργάνωση των Αυγουστιάτικων εκδηλώσεων προς τιμή της Παναγίας μας.