Άνοιξε το χορό στο πανηγύρι του χωριού ο ιερέας του Ζάρκου

Λίγο πριν ο Πατέρας Γεώργιος καμάρωσε τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου, στα οποία συμμετέχουν παιδιά και εγγόνια του αλλά και ενορίτες του

 Αρχικά καμάρωσε τα εγγόνια και τα παιδιά του καθώς κι όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου που παρουσίασαν χορούς του τόπου μας. Λίγο αργότερα συμμετέχοντας κι ο ίδιος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στο χωριό του, δεν αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου του χωριού κ. Γιάννη Βούλγαρη να ανοίξει το χορό στην πλατεία του χωριού.

Ο λόγος για τον εφημέριο του χωριού π. Γεώργιο Διβανέ, το σεβάσμιο και αγαπητό ιερέα, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας άνοιξε το χορό στο πλαίσιο του ετήσιου πανηγυριού του Ζάρκου. Τον ιερέα στο χορό συνόδευαν ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Βούλγαρης, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης καθώς και κάτοικοι του χωριού. Ο Πατέρας Γεώργιος χόρεψε τον παραδοσιακό τσάμικο «Ντελή Παπά», αποσπώντος το χειροκρότημα του συνόλου των παρευρισκομένων και των κατοίκων του χωριού, που τρέφουν πατρικά αισθήματα αγάπης για τον ιερέα τους. Τον πνευματικό τους καθοδηγητή που υπηρετεί για περισσότερο των τριών δεκαετιών τον Χριστό και την τοπική Εκκλησία, συμβουλεύει και καθοδηγεί, οδηγώντας στο δρόμο του Θεού τους πιστούς.