Το διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο Πετρωτό στον καλοκαιρινό χορό της «Θύελλας»

Μικροί και μεγάλοι δήλωσαν παρών στην εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, που πλέον προετοιμάζεται για την νέα αθλητική σεζόν που ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες

Η πλατεία της κοινότητας Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας ζωντάνεψε το βράδυ της Παρασκευής. Εκατοντάδες κατοίκων και επισκεπτών από γειτονικά διαμερίσματα συναντήθηκαν στην πλατεία του χωριού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αθλητικού Ομίλου Πετρωτού «Θύελλα» για να τον ενισχύσουν, αλλά ταυτόχρονα να διασκεδάσουν στη μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού.

Μικροί και μεγάλοι δήλωσαν παρών στην εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, που πλέον προετοιμάζεται για την νέα αθλητική σεζόν που ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες. Σ΄ αυτή την προσπάθεια διοίκηση και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, θέλησαν να λάβουν την έμπρακτη στήριξη, οδεύοντας στα γήπεδα του πετρωτού κι άλλων κοινοτήτων με μεγαλύτερη δύναμη για να διεκδικήσουν νίκες και να φέρουν την «Θύελλα» ακόμη πιο ψηλά.

Και ο κόσμος του Πετρωτού, φορείς και Σύλλογοι έδωσαν εμπράκτως αυτή την στήριξη στην ομάδα, συμμετέχοντας στην μεγάλη μουσική εκδήλωση που στήθηκε στο κέντρο του χωριού.

Τις ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα έδωσαν τα μέλη της διοίκησης αλλά και οι παίκτες που δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις για να χαρούν όλοι μαζί τις νίκες τις ομάδες. Νίκες που όπως ανέφεραν θα ανεβάσουν την «Θύελλα» στο βάθρο των επιτυχιών και της ανόδου.

Η βραδιά σύμφωνα με την «Krini Live» κύλησε σε ανεβασμένους μουσικά ρυθμούς, που πρόσφερε η πολυμελής λαϊκοδημοτική ορχήστρα εμπλουτισμένη με τους μουσικούς Ευρυπίδης Σακελλαρίου, Σταυρένια Ζεϊμπέκη, Δήμητρα Μητρούσια, Κώστας Βακουφτσής, Αποστόλης Τυράκης και Δημήτρης Χαρζαντής. Κατά την έναρξη παρουσικάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τους Συλλόγους Πετρωτού και Πετροπόρου υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Θεοδώρου Αλεξίου και στη συνέχεια η ορχήστρα χάρισε μια αξέχαστη μουσική βραδιά σε όλο τον κόσμο, με κέφι, χορό και πλούσια διασκέδαση που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Βασσίλης Λουκάς ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που έσπευσε να αγκαλιάσει με την παρουσία του την ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ και εύχεται σε όλο τον κόσμο καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία και δύναμη!!