Το διασκέδασαν μέχρι πρωίας οι Ζαρκινοί στο «Ποσειδώνιο»

Τον κύκλο των χειμερινών εκδηλώσεων άνοιξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου «Φαϋττός» με την διοργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας του

Διασκέδαση, κέφι, ευχάριστη διάθεση, μουσική και χορό προσέφερε η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου, «Ο Φαϋττός», που διεξήχθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο εκδηλώσεων «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας.

Άτομα κάθε ηλικίας, που αποτελούν μέλη του, αλλά και απλοί πολίτες, φίλοι του Συλλόγου, συγκεντρώθηκαν στο «Ποσειδώνιο», στηρίζοντας την πρώτη, χειμερινή εκδήλωση της διοίκησης, η οποία τείνει σε θεσμό. Ουσιαστικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου, ανοίγει την αυλαία των χειμερινών εκδηλώσεων στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας από φορείς και Συλλόγους, μιας και το επόμενο τρίμηνο περίπου έχουν προγραμματιστεί η προγραμματίζονται ποικίλες διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του «Φαϋττού» άνοιξε με χαιρετισμό από το μέλος της διοίκησης κα Σταυρούλα Τσιοτινού, η οποία μίλησε για το έργο του Συλλόγου, ευχαριστώντας θερμά όλους αυτούς που στηρίζουν τις προσπάθειες, απλά μέλη αλλά και χορηγοί. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η διοίκηση του Συλλόγου έχει θέσει σειρά στόχων για την νέα χρονιά, που θα προβάλλουν τόσο το κοινωνικό, όσο και το πολιτιστικό πρόσωπο του Οργάνου.

Ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση προσέφερε το χορευτικά τμήμα του Συλλόγου, με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την κα Σοφία Μόρφου. Το χορευτικό τμήμα παρουσίασε ένα εξαιρετικά όμορφο, χορευτικό πρόγραμμα, δίνοντας ουσιαστικά μια πρόγευση των μελλοντικών εκδηλώσεων και εμφανίσεων εντός και εκτός τοπικών συνόρων.

Στην εκδήλωση μουσική νότα έδωσε η ορχήστρα του Θανάση Μητσάτσικα και με συνοδοιπόρους Ράνια Χελιδώνη, Κατερίνα Αρσένη και Βαγγέλη Αρσένη, οι πραγματικά ξεσήκωσαν το κοινό που είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, προσφέροντας χορό και διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που αγκάλιασαν την προσπάθεια ενίσχυσης του Συλλόγου, εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και υπόσχεται από την νέα χρονιά πλήθος νέων διοργανώσεων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.