Τίτλοι τέλους σε δυο περίπου βάζει στην μακρόχρονη πορεία του, ένα ιστορικό βιβλιοπωλείο της πόλης των Τρικάλων. Ένα βιβλιοπωλείο, που τρεις δεκαετίες άφησε το στίγμα του στα τοπικά εμπορικά και εκπαιδευτικά δρώμενα, καθώς από αυτό πέρασαν χιλιάδες Τρικαλινοί, για να αγοράσουν ένα βιβλίο που τους συντρόφευε στις στιγμές χαλάρωσης, τα αναλώσιμα και την γραφική ύλη, επαγγελματιών, μαθητών, σπουδαστών.

Ένα βιβλιοπωλείο που όλα αυτά τα χρόνια ήρθε να διοργανώσει δεκάδες βιβλιοπαρουσιάσεις προκειμένου ο κόσμος και δη οι νεότεροι να έρθουν κοντά στο βιβλίο και στην ανάγνωση.

Το βιβλιοπωλείο «Επιλογή» της Ανθούλας Αλεξανδρή, ολοκληρώνει μια μακρόχρονη πορεία. Κλείνει και επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου 2022, αποτελώντας μια γλυκιά ανάμνηση στους χιλιάδες ανθρώπους που το επισκέφτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και το εμπιστεύτηκαν, καθώς ξεχώρισε για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Μέχρι και τότε, στα τέλη του χρόνου το Βιβλιοπωλείο «Επιλογή» μας περιμένει για να επωφεληθούμε των μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών. Ταυτόχρονα οι υπεύθυνη του καταστήματος γνωστοποιεί ότι πωλείται και ο εξοπλισμός του Βιβλιοπωλείου.

Ράφια ,σταντ, τραπέζια. Σε άριστη κατάσταση και σε τιμή ευκαιρίας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24310 73450 και στο e-mail  aalexandri@yahoo.gr