Κέντρισε τα βλέμματα του κοινού και κέρδισε τις εντυπώσεις η εταιρία PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022

Τα βλέμματα των συμμετεχόντων και επισκεπτών κέντρισε για μια ακόμη φορά η εταιρία PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ στην διάρκεια της λειτουργίας μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Η εταιρία PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετείχε στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022, την πιο σημαντική έκθεση με επίκεντρο το ξενοδοχείο, παρουσιάζοντας τις νέες προτάσεις της στην επίπλωση ξενοδοχείων.

Ο χώρος του ξενοδοχείου αλλά και του contract γενικότερα (A-Z) είναι ένα πεδίο που η εταιρία ασχολείται ενεργά, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλά μέρη του κόσμου.

Στηριζόμενη στις ιδέες και τις ανάγκες των πελατών της, το εξειδικευμένα τμήματα του Proteas, μετατρέπει τις προσδοκίες σε πραγματικότητα, αντιλαμβανόμενο την μοναδικότητα του κάθε έργου.

Κατά την πολύχρονη παρουσία της εξοπλίζει το σπίτι, τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία, γενικότερα κάθε επιχείρηση σε Ελλάδα και Εξωτερικό, συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις της μόδας, αλλά και με το γούστο των πελατών της.

Η εταιρία Proteas, δραστηριοποιείτε στους παρακάτω τομείς:

ü  έπιπλα ξενοδοχείων

ü  έπιπλα εστιατορίων

ü  contract

ü  οικιακό έπιπλο

ü  έπιπλα κουζίνας

ü  ντουλάπα -πόρτα

ü  ειδικές κατασκευές

ü  δάπεδο

ü  επενδύσεις

ü  μεταλλικές διακοσμητικές εφαρμογές

PROTEAS – Αφοί Παπαϊωάννου Α.Ε., 6ο χλμ. Λάρισας – Τρικάλων, Λάρισα τηλ. 2410 851168, e-mail: info@proteas.grwww.proteas.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.